Glas-Hart expositie

Samenwerking Entourage en Marten Randa

Expositie buitenlocatie Galerie Marten Randa

Gedurende de zomer hebben we een buitenlocatie in samenwerking met Debora Loning van de Parktuin "Entourage" J. Buiskoolweg 20 9699 TT Vriescheloo (Rhederveld) Tel:(0599)354433 b.g.g:(06)27513661. E-mail: info@ntourage.com. Vriescheloo.

Opening 31 mei Kunstobjecten in de prachtige tuin van Debora zijn van Gonny Fournier, Marja Verhuizen, Klaas Kuiper. De kunstenaars: Loet van Veen, Jannie Slootweg, Gonny Fournier, Marja Verhuizen en Gemma en Vincent van Leeuwen exposeren zowel bij Entourage als in galerie Marten Randa.

Expositie Parktuin Entourage :Het ‘doek’ is de tuin, met het ‘penseel’ (de groene vingers van eigenaresse en ontwerper van de tuin Debora Loning) ontstaan de vormen en het kleurenpallet. Het eindresultaat is het ‘schilderij’ Parktuin Entourage. Elk jaar weer anders, verrassend, overweldigend, want de natuur mag binnen bepaalde grenzen, haar gang gaan. In het “schilderij” ontdekt u de invloed van de Groningse Slingertuin cq. de Engelse landschapstuin. Het terrein van 18.000 m2 is omzoomd door een ‘windsingel’ bestaande uit bomen, struiken en bloeiende heesters. In de ‘binnenring’ de borders. Er zijn borders op soort, op kleur en “wave” borders. De bloemenweides zijn vooral in mei/juni de blikvanger met fel oranje klaprozen, blauwe korenbloemen, zacht paarse bolderiken, margrietjes en vele andere uitbundig bloeiende éénjarigen. In de vijvertuin treft u een romantische sfeer en de voortuin is voornamelijk aangeplant met “boeren” bloemen. In de kruidentuin, direct naast het kleurrijke buitenhuis, de bostuin en de groentetuin herkent u de invloed van het “impressionisme".